Du er her: Forside -> - - > Fersk torsk, lever og rogn på menyen!
Publisert den 23.01.2019 av XL Gruppen AS
Borgundfjordtorsken er kommet! XL Diner gir deg en sunn og god start på året.
Endelig er tiden kommet! Torsk, lever og rogn rett fra Borgundfjorden skal på bordet. Og som vanlig i slutten av januar, er XL Diner klare til å servere deg denne tradisjonsrike retten, som for mange er en smak av barndommen. 24. januar er datoen.
- Vi vet at mange gleder seg til nettopp denne tiden av året.
Mange lag, grupper og foreninger kommer hit fast hvert år når gyteklar Borgundfjordtorsk med tilbehør står på menyen. Dette er råvarer av ypperste kvalitet og har alltid vært en sikker vinner her i regionen, sier restauranteier Ivar Breivik.
Les mer om Borgundfjordfisket.
Nettopp tilbehøret, i dette tilfellet rogna, har mye å si for når et slikt måltid bør serveres for å få den beste smaksopplevelsen, ifølge Breivik.
- Det gjelder å tilberede rogna på rett tid i modningsprosessen, og det er i perioden slutten av januar til midten av mars. Da er rogna jevn, småkornete og på sitt beste. Mot slutten av mars vil den ha en grovere konsistens og er dermed ikke like god.
Fersk torsk med lever og rogn vil stå på menyen fra 24.januar, så da er det bare å ta med seg familie og venner til et nydelig, tradisjonsrikt måltid og få en sunn og god start på året.
Bestill bord via bestillingsskjema på våre nettsider, eller ring 70 12 42 53.